Over ons

Mijn passie voor auto’s en voornamelijk de techniek daarachter zijn op vroege leeftijd begonnen. Zoals bij velen zijn mijn eerste ervaringen binnen de motorvoertuigentechniek begonnen met brommers en scooters. Vanuit hier ben ik me, middels diverse opleidingen, verder gaan ontplooien richting de autotechniek.
Buiten mijn opleidingen om was ik vaak in de garage te vinden om mijn eigen auto te personaliseren en verbeteren. De droom om een auto echt van begin tot eind op te knappen en naar mijn smaak te maken werd steeds groter.
Toen ik samen ging wonen met mijn vriendin had ik slechts één eis aan de woning; er moest een garage bij zitten. Toen we dit huis eenmaal aangekocht hadden stond er binnen twee weken de projectauto; een BMW om op te knappen waar een V8 motor in moest komen.
Inmiddels ben ik met mijn vriendin getrouwd en heeft deze BMW als trouwauto gefungeerd.
Vele projecten en sleutelavondjes met vrienden verder heb ik besloten mijn baan als instructeur autotechniek op te zeggen en mijn droom waar te gaan maken. JVR Automotive is ontstaan om u te helpen met het verwezelijken van uw automotive droom!

You cannot copy content of this page